Beykoz Müftülüğü ::: İSTANBUL::

DİNDARLIK FITRIDİR

tfyoutube

Örnekköy’de Örnek Program.

E-posta Yazdır PDF

22042012823

İlçemize bağlı Örnekköy Tepetarla Mahalle Camii’nde Kutlu Doğum Programı yapıldı. İlçe Müftümüzün de katıldığı programda namaz sonrası  tüm cemaate Kutlu Doğum Pilavı İkram edildi.

22042012847

22042012824

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri ilçemiz merkezinde devam ettiği gibi köylerimizde de devam etti. 21 Nisan Cumartesi günü İlçemize bağlı Örnekköy Tepetarla Mahalle Cami’nde program yapıldı. Programa İlçe Müftüsü Hüseyin Demirtaş, İstanbul İl Müftülüğü Personel Müdürü Hamza Seçkin, Tepetarla Camii yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hüseyin Özkan,Elmalı Köyü Kur’an Kursu Yöneticisi Hulusi Işıldak, Beykoz Tranzonsporlular Derneği Başkanı Hızır Ağaoğlu, Çatalca ilçesi camilerinde görev yapan din görevlileri Faik Uslu,Kazım Budak,Hasan sağlam,İhsan Tınaş,Nihat Bayraktar,Cemalettin Başar,Kemalettin Ökten katıldı.

22042012832

Kutlu Doğum Programı , Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şeriften bazı bölümlerin okunması ile başladı. Programda öğrenciler görev aldı. İlahiyat Öğrencisi Ferhat Mutlu,Kur’an Kursu Öğrencisi Osman Tınaş,Mustafa Budak ve Ömer Onur Kayacan okudukları ilahi,kaside ve hadis-i şeriflerle programa renk kattılar.

22042012831

Kutlu Doğum Haftası 40 Hadis Ezbere Okuma Yarışmasında 1.liği kazanan Elmalı Köyü Kur’an Kursu Öğrencisi Ömer Onur Kayacan , hadisleri Arapça ve Türkçesi ile beraber başarılı bir şekilde ezbere okudu.

22042012829

22042012826

İl Müftülüğü Personel Müdürü Hamza Seçkin , öğrencimizi tebrik ederek şöyle dedi: “Şu anda dersini iyi yapmış, bilgisi ile sunumu ile kendine güveni ile gelecek vadeden bir öğrencimizle karşı karşıyayız. Hem hocalarını ve hem de ailesini kutluyorum”, dedi.

Programın son bölümünde ilçe müftüsü Hüseyin Demirtaş bir konuşma yaptı. Müftü Demirtaş konuşmasında “ İslamda kardeşlik Hukuku” konulu bir sohbet yaptı.Sohbet sonunda Müftü Demirtaş şunları söyledi:

“Örnekköy Tepetarla Mahalle Camii imam-hatibi Faruk Türkyılmaz hocamızı, cami derneğimizi, mahalle sakinlerini ve bu programa destek veren cemaatimizi ve misafir olarak bulunan kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Burada güzel bir coşku yaşanıyor. Milletimizin peygamber sevgisi ve sevdası her zaman takdire şayandır. Kadını erkeği ile bu gün camimizi doldurdunuz.Hepinizi kutluyorum”, dedi.

22042012834

Kılınan Öğle namazı sonrası cami müştemilatında bay-bayan tüm cemaate Kutlu Doğum Pilavı ikram edildi.

Misafir olarak gelen din görevlileri ile birlikte özel sohbetler yapıldı.

22042012850

İlçe Müftümüz Hüseyin Demirtaş, namaz sonrası Beykoz Trabzonsporlular Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkan Hızır Ağaoğlu ilçe müftümüze görevinde başarılar diledi.

22042012852

diyanet mobil

2012 © Beykoz Müftülüğü.Her hakkı saklıdır.

Buradasınız: Anasayfa